۱۳۹۵-۰۷-۰۴

برگزاری دوره آموزشی احکام عمومی و کاربردی

دوره آموزشی بیان احکام عمومی و کاربردی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دارینی کارشناس پاسخگوئی مسایل شرعی حرم مطهر برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دوره آموزشی بیان احکام عمومی و کاربردی با همکاری معاونت فرهنگی و امور دانشجوئی دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود.
 دوره آموزشی بیان احکام عمومی وکاربردی به همت واحد احکام معاونت فرهنگی و امور دانشجوئی دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزارمی شود که در این دوره احکام توسط حجت السلام والمسلمین دارینی از اساتید مرکز پاسخ گوئی به سوالات شرعی حرم مطهر و بصورت تخصصی و کاربردی تدریس خواهد شد.
    زمان برگزاری این دوره هر هفته روزهای شنبه بعد از نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد دانشگاه می باشد.
شایان ذکر است دوره های آموزشی که در سالهای قبل برگزار شده است بصورت لوح فشرده تهیه و در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.