۱۳۹۴-۱۲-۱۸

مسابقه کتابخوانی با موضوع اقتصاد مقاومتی

مسابقه کتابخوانی با موضوع اقتصاد مقاومتی ویژه طلاب و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی به همت انجمن علمی اقتصاد و بسیج طلاب ودانشجویان دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، مسابقه کتابخوانی با موضوع کتاب "اقتصاد مقاومتی "نوشته دکتر حجت الله عبدالملکی عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) به همت انجمن علمی اقتصاد و با همکاری بسیج طلاب ودانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود.
کلیه طلاب ودانشجویان علاقمندان می توانند از روز یکشنبه 16 اسفند ماه 1394 با مراجعه به دفتر بسیج دانشجویی کتاب مذکور را تهیه کنند.
قیمت پشت جلد این کتاب به مبلغ یکصد هزار ریال می باشد که با تخفیف ویژه به دانشجویان به مبلغ سی هزار ریال عرضه می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه زمان برگزاری آزمون کتبی این مسابقه در نیمه دوم فروردین ماه سال آینده برگزار می شود و به سه نفر برتر جوایز نفیس اهداء می شود.