۱۳۹۷-۰۱-۳۰

کتاب قرآن و فهم حدیث ؛ تازه ترین اثر منتشره مرکز پژوهش دانشگاه

تازه ترين اثر منتشره مركز پژوهش دانشگاه با عنوان «قرآن و فهم حديث» به قلم سید مهدی خدائی منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه این کتاب که به روش های بهره گیری از قرآن در تبیین روایات پرداخته در 152 صفحه منشر شد.
این گزارش حاکی است که این کتاب دارای چهار فصل با عناوین بهره گیری از قرآن در تبیین روایات ؛ نقش قرآن در نقد حدیث ؛ نقش قرآن در آسیب زدایی در احادیث ؛ روش های بهره گیری از قرآن در فهم حدیث می باشد.
شایان ذکر است اگر به دنبال معیار ها و روش های نقد حدیث هستید یا می خواهید بدانید آسیب زدایی قرآن از احادیث چگونه است این کتاب بهترین گزینه برای پاسخ به سوالات شما می باشد.