۱۳۹۵-۰۴-۱۴

انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به سمت معاون پژوهش حوزه علمیه عالی خراسان

طی حکمی از سوی مدیر عالی حوزه علمیه خراسان حجت الاسلام والمسلمین علی جلائیان عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، به سمت معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه عالی خراسان منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، طی مراسمی از سوی مدیر حوزه علمیه خراسان احکام معاونان و مسؤولان بخش های مختلف مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان اعلام شد.
حجت الاسلام جلائیان از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی است  دارای سوابق درخشان علمی و پژوهشی است که مدت  ده سال ریاست  مرکز پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی را در کارنامه خود دارد.

بر اساس این گزارش،طی حکم از سوی حجت الاسلام والمسلمین سید مصباح عاملی مدیریت عالی حوزه علمیه خراسان حجت الاسلام صفر علی فتح اللهی، به سمت مسؤول دبیرخانه شورای عالی، حجت الاسلام علی مقدادی، به سمت مسؤول اداره بررسی و حراست، حجت الاسلام سیدحمید علوی آزیز، به سمت معاون آموزش، حجت الاسلام علی جلائیان، به سمت معاون پژوهش و حجت الاسلام محمد فردوسی پور، به سمت مسؤول دفتر مدیریت و ارتباطات حوزه علمیه خراسان، برای مدت دو سال، منصوب شدند.
همچنین علیرضا تاج فیروز، معاون پشتیبانی و منابع انسانی، حجت الاسلام مجتبی مهدوی ارفع، معاون فرهنگی و تبلیغی، رضا ابراهیمی، مسؤول دفتر فناوری اطلاعات و منصوره اعدادی، مسؤول دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان، به مدت دو سال در سمت خود ابقا شدند.