۱۳۹۵-۰۸-۱۸

افتخار آفرینی طلاب و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مسابقات قرآن حوزه های علمیه کشور

طلاب و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مسابقات قرآن و حدیث حوزه های علمیه سراسر کشور مقام های ارزنده کسب نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، سه نفر از طلاب و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در هفتمین دوره مسابقات قرآن و حدیث سراسری حوزه های علمیه  کشور  افتخار آفریدند.
بنابر اعلام معاونت فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه احسان رمزی خالص در این دوره از مسابقات  که در سطح کلیه طلاب حوزه های علمیه کشور برگزار شد به مقام دوم رسید.
مهدی تقی پور در این دوره از مسابقات در رشته قرائت قرآن کریم رتبه ممتاز و مهدی بیابانی  نیز در رشته قرائت رتبه عالی  را کسب نمودند.
کانون قرآن وعترت دانشگاه و معاونت فرهنگی ودانشجوئی در طول سال با برگزاری کلاس های فوق برنامه و فعلالیت های فرهنگی نقش موثری دراجرای برنامه های مناسب جهت معرفی استعداد های قرآن و حدیث دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مسابقات قرآنی کشور دارد.