۱۳۹۳-۱۰-۰۴

مصاحبه علمی دکتری 93 دانشگاه علوم اسلامی رضوی: این هفته رشته فقه جزائی

مصاحبه علمی و اختبار داوطلیان برگزیده رشته فقه جزائی امروز پنجشنبه چهارم دی ماه برگزار می شود
به گزارش دفتر پذیرش و گزینش در این دوره هشت نفر از داوطلبانی که حداقل نمره دروس تخصصی و حوزوی را به دست آورده اند برای به دست آوردن صندلی های دوره دکتری تخصصی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در رشته فقه جرائی به رقابت خواهند پرداخت.
پیش از این داوطلبان رشته های علوم قرآنی و حدیث و حقوق بین الملل به مصاحبه دعوت شده اند و طی هفته های آینده داوطلبان رشته های حقوق خصوصی، حقوق جزا و جرمشناسی و فلسفه و کلام اسلامی به مصاحبه علمی دعوت خواهند شد.
این گزارش حاکی  است داوطلبان مذکور طی آزمونی که در خردادماه سال جاری برگزار شد کف نمره را به دست آورده اند و می بایست طی مصاحبه شفاهی گام پایانی ورود به دانشگاه علوم اسلامی رضوی را بردارند.
دانشگاه علوم اسلامی رضوی از موسسات علمی وابسته به آستان قدس رضوی و تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که دانشجویان طی تحصیل در این دانشگاه علاوه بر دروس دانشگاهی ، دروس سطوح چهارگانه حوزه علمیه را نیز می گذرانند.
تحصیل در این دانشگاه به صورت ناپیوسته و با امکانات تحصیلی و رفاهی رایگان می باشد.