۱۳۹۵-۰۲-۲۷

افتخارات قرآنی طلاب و دانشجویان دانشگاه رضوی در جشنواره قرآن وعترت دانشگاههای کشور

اساتید، طلاب و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در جشنواره قرآن وعترت دانشگاههای کشور حایز رتبه نخست شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در سی ویکمین دوره مسابقات جشنواره قرآن وعترت دانشجویان کشور، طلاب ودانشجویان دانشگاه رضوی خوش درخشیدند.
در این دوره ازمسابقات استاد مهدی یعقوبی از اساتید دانشگاه علوم اسلامی رضوی در رشته قرائت قرآن رده اساتید و در بین اساتید دانشگاهها مقام اول را کسب نمود.
در رده دانشجویان نیز مهدی تقی پور نفر سوم رشته قرائت تحقیق ، مهدی بیابانی نفر اول رشته قرائت ترتیل، حامد سقایی نفر اول رشته حفظ پنج جزء و عمران بابائی نفر اول حفظ ده جزء را کسب نموده و به مرحله کشوری این دوره از مسابقات راه یافتند.
این دوره از مسابقات از 12 تا 14 اردیبهشت ماه و در دانشگاه حکیم سبزواری شهر سبزوار برگزار شد که دانشجویان از 7 استان کشور و مناطق 2 و9 دانشگاههای کشور حضور داشتند.

انتخاب دانشجوی دانشگاه رضوی به عنوان مرتل قرآن حرم مطهر رضوی در ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، جلال رضایی از دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی و نفرات برتر مسابقات متعدد قرآنی می باشد به عنوان قاری قرآن ومرتل برنامه های قرآنی حرم مطهر رضوی انتخاب شد.