۱۳۹۵-۰۹-۰۱

تربیت جنسی در اسلام، آموزه ها وراهکارها، تازه ترین اثر مکتوب دانشگاه علوم اسلامی رضوی

کتاب تربیت جنسی از دیدگاه اسلام ، آموزه ها و راهکارها جدیدترین اثر مکتوب دانشگاه علوم اسلامی رضوی به قلم دکتر سید محمود مرویان حسینی منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، جدیدترین اثر مکتوب دانشگاه علوم اسلامی رضوی در حوزه تربیت خانواده و فرزند منتشر شد.
کتاب " تربیت جنسی در اسلام ، آموزه ها و راهکارها" اثر حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمود مرویان حسینی عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی می باشد.
مرکز پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی تاکنون  چندین اثر با موضوعات تربیت خانواده و مهارت های زندگی  با رویکرد تقویت سبک زندگی اسلامی وایرانی منتشر کرده است.
دکتر سیدمحمود مرویان حسینی در حال حاضر علاوه بر عضویت در هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ،مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی نیز می باشد.