۱۳۹۴-۱۲-۰۲

در هفدهمین دوره کتاب سال حوزه: معرفی کتاب استادیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی به عنوان کتاب تحسین شده

کتاب منطق گزاره ای معاون پژوهشی و استادیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی در هفدهمین دوره کتاب سال حوزه به عنوان اثر تحسین شده مورد تقدیر قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه طی مراسمی در پنجشنبه گذشته از کتاب منطق گزاره ای استاد داود حیدری معاون پژوهشی و استادیار گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه مورد تحسین شورای علمی کتاب سال همایش کتاب سال حوزه در قم  قرار گرفت.
این اثر در رشته فلسفه به همراه چند اثر دیگر شایسته تحسین مورد تجلیل قرار گرفت.
این همایش هر ساله به همت معاونت پژوهشی شورای عالی حوزه های علمیه برگزار می شود و تا کنون آثار زیادی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی مورد تجلیل قرار گرفته است.
در مراسم مذکوراز صاحبان ۱۳ اثر در بخش برگزیدگی، هشت اثر در بخش شایسته تقدیر و ۱۸ اثر در بخش شایسته تحسین با حضور آیات و حجج اسلام سبحانی، علی اکبر رشاد، مسعودی خمینی، علی عماد معاون پژوهش حوزه‌های علمیه و مهدی حقی دبیر همایش کتاب سال حوزه تجلیل شدند.