۱۳۹۷-۱۰-۰۱

برگزاری آزمون ورودی پردیس خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مشهد و قم

آزمون ورودی دکتری دانشگاه علوم اسلامی رضوی ویژه خواهران 29 و 30 آذر در مشهد و قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه این آزمون در مشهد در سالن اجتماعات شماره دو دانشگاه و در قم در دانشکده بین المللی الهدی برگزار شد و طی این دو روز 216 داوطلب خانم برای ورود به دانشگاه علوم اسلامی رضوی به رقابت پرداختند.
بر اساس این گزارش در این دو روز دکتر مهدی نژاد معاون علمی آستان قدس رضوی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر وحدتی شبیری رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، دکتر بذرافشان رئیس سازمان کتابخانه ها و موزه های آستان قدس رضوی و حجت الاسلام والمسلمین مدنی مدیر عالی جامعه الزهرا(س) کشور از فرآیند آزمون در مشهد و قم بازدید به عمل آوردند.
گفتنی است بعد از اخذ مصاحبه از داوطلیان برگزیده، نهایتاً در بهمن ماه امسال داوطلبانی که حد نصاب را در آزمون کتبی و شفاهی اخذ نمایند وارد دانشگاه علوم اسلامی رضوی خواهند شد.