۱۳۹۵-۰۱-۲۹

اولین بازدید تولیت آستان قدس رضوی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی

اولین بازدید تولیت آستان قدس رضوی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی همزمان با میلاد حضرت امام جواد الائمه ( علیه السلام ) برگزار خواهد شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، اولین بازدید تولیت آستان قدس رضوی، حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر رئیسی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی انجام خواهد شد.
 این دیدار روز دوشنبه 30 فروردین ماه از ساعت 10 صبح و در سالن اجتماعات شماره یک دانشگاه برگزار می شود .
در این دیدار علاوه بر ارائه گزارش فعالیتهای دانشگاه توسط حجت الاسلام والمسلمین فرزانه ریاست محترم دانشگاه و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی تولیت معزز آستان قدس رضوی از ممتازین سال تحصیلی 93-94 نیز تقدیر به عمل می آید.
از عموم طلاب، دانشجویان، کارکنان، اساتید و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه دعوت می گردد در این مراسم شرکت فرمایند.