۱۳۹۵-۰۴-۲۳

برگزاری اردوی طلبه جوان و بصیرت سیاسی

اردوی طلبه جوان و بصیرت سیاسی به همت معاونت فرهنگی دانشجوئی دانشگاه و دفتر مطالعات تاریخ و اندیشه سیاسی معاصر برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، اردوی طلبه جوان و بصیرت سیاسی از 8 تا 17 شهریور ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.
این اردو همچون سنوات قبل به همت معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و دفترمطالعات تاریخ و اندیشه سیاسی معاصر دانشگاه انجام می پذیرد.
انتخابات 96 ، بروز و ظهور اقتصاد مقاومتی در عرصه های اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی از موضوعات و محورهای این اردوی 10 روزه است.
زمان برگزاری اردو از 8  لغایت 17 شهریور ماه است که علاقه مندان جهت ثبت نام باید نام و نام خانوادگی ، شماره شناسنامه و تاریخ تولد خود را به شماره تلفن 09196698355 ارسال نمایند.
در سالهای گذشته این اردو با استقبال خوب دانشجویان علاقه مند و تقاضا برای تداوم آن انجام گرفته است.