۱۳۹۴-۰۶-۲۶

انتشار یکصد و پنجمین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهشهای اجتماعی اسلامی

شماره یکصد و پنجمین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهشهای اجتماعی اسلامی با هفت مقاله علمی منتشر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در این شماره مقالاتی با عناوین بررسی نهادها، ابزارها و تکنیک های تبلیغی پیامبر(ص)؛ رسالت حوزة علمیه در تبیین فلسفة سیاسی اسلام ؛ بررسی بایسته های امر به معروف و نهی از منکر در فضای حقیقی و مجازی ؛ هوش معنوی از نگاه اسلام و مکاتب غربی انتشار یافته است.
حمایت از تولیدات ملی و قاعدة نفی سبیل؛ عزت نفس و آثار تربیتی آن از دیدگاه قرآن و احادیث و ریشه یابی گرایش به تنوع طلبی در جامعة اسلامی و غربی از دیگر مقالات این شماره است.
فصلنامه علمی ترویجی پژوهشهای اجتماعی اسلامی بیش از بیست و دو سال سابقه نشر داشته که تا قبل از اخذ درجه علمی با عنوان دوماهنامه اندیشه حوزه منتشر می شد که شماره 89 با عنوان فعلی منتشر می شود.
این نشریه با صاحب امتیازی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، مدیر مسئولی حجت الاسلام والمسلمین سیدمصباح عاملی و سردبیری حجت الاسلام دکتر رضا حق پناه منتشر می شود.
متن این شماره  و سایر شماره های نشریه پژوهشهای اجتماعی اسلامی از طریق سایت دانشگاه به نشانی
www.razavi.ac.ir  قابل دسترسی است.
پیوست ها: