۱۳۹۵-۰۷-۰۵

ویژه برنامه های هفته دفاع مقدس در دانشگاه علوم اسلامی رضوی

روایت گری خاطرات دفاع مقدس و اکران فیلم از ویژه برنامه های گرامیداشت هفته دفاع مقدس است که به همت واحد شهدای بسیج و معاونت فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه علوم اسلامی برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در هفته دفاع مقدس برنامه های ویژه ای از سوی واحد شهدای بسیج و معاونت فرهنگی ودانشجوئی برگزار می شود.
برگزاری نمایشگاه تصاویر دفاع مقدس ،دیدار با خانواده های معظم شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم ، و جلسات روایت گری دفاع مقدس از برنامه های ویژه گرامیداشت دفاع مقدس در دانشگاه می باشد.
بازدید ار رزمایش و نمایشگاه کوهسنگی ، زیارت مزار شهدای بهشت رضا(ع) اکزان فیلم سینمایی هنگامه و اردوی جبهه همین نزدیکی است از دیگر برنامه های این هفته در دانشگاه است.
هر سال معاونت فرهنگی ودانشجوئی ،واحد شهدای بسیج و بسیج طلاب و دانشجویان دانشگاه ویژه برنامه های مناسبی برگزار می نمایند.