۱۳۹۴-۱۰-۰۶

انتشار سی و سومین شماره فصلنامه دانشجوئی فراسو

سی و سومین شماره فصلنامه دانشجوئی فراسو در حوزه دین، فرهنگ ، سیاست واجتماع به همت معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، سی و سومین شماره نشریه دانشجوئی فراسو که به همت دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر گردید.
فصلنامه فراسو نشریه دانشجوئی است که صاحب امتیاز آن معاونت فرهنگی وامور دانشجوئی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و به مدیر مسئولی محمد ابراهیم روشن ضمیر انتشار می یابد.
در این شماره مقالات متنوعی با موضوعات نظام اقتصادی ، اسلام ویهودیت ، آزدای در اسلام ، حکومت علوی ، انسان شناسی ، علم کلام ، ضرورت در فقه ، و علم امامت منشر شده است.
قوه عاقله ، سن ازدواج ، و ورزش مطلوب در سبک زندگی اسلامی از دیگر مقالات این شماره می باشد.
سردبیری این فصلنامه به عهده ناصر نوری می باشد.
نشریه فراسو از مطالب و مقالات تالیفی دانشجویان در حوزه های مرتبط با دین ، فرهنگ، سیاست و اجتماع استقبال می کند.