۱۳۹۵-۰۶-۲۸

خاصیت آرزوی دور و دراز فراموشی آخرت است

حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری در جلسه درس اخلاق کارکنان دانشگاه علوم اسلامی رضوی : خاصیت آرزوی دور و دراز فراموشی آخرت است و داشتن آرزوی دور و دراز در شان مومن نیست
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، جلسه درس اخلاق کارکنان دانشگاه علوم اسلامی با سلسله مباحث موضوعی اخلاق کارگزاران بصورت مداوم و هر هفته صبح پنجشنبه برگزار می شود.
در ادامه مباحث درس اخلاقی هفتگی کارکنان دانشگاه علوم اسلامی رضوی این هفته حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن جهانگیری به بیان صفات مومنین از دیدگاه قرآن و معصومین (علیهم السلام) پرداخت.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت :شخص مومن را خدا به سوی اعمال جاودانه هدایت میکند که ثمره آن انجام اعمال خداپسندانه در زندگی و قرار گرفتن خداوند در محوریت همه اعمال است و اگر کسی تحت ولایت خدا نباشد حتما در تحت ولایت طاغوت است.
حجت اسلام والمسلمین دکتر جهانگیری در ادامه مباحث اخلاقی به صفات مومنین از دیدگاه معصومین از دو جنبه نظری و عملی صفات مومنین پرداخت.و در جنبه نظری مومن را دارای سه علامت مهم ، صدق، یقین و آرزوی کوتاه بر شمرد.
عضو هیات علمی دانشگاه در توصیف صداقت آنرا از علایم اساسی و زیر بنایی ایمان دانست،که شخص مومن ممکن است گرفتار گناه شود ولی گرفتار کذب نمیشود و به همان مقدار که صدق در انسان حضور قوی تری داشته باشد در جه ایمان بالاتر است.