۱۳۹۵-۰۵-۰۷

انتشار یکصد و نهمین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی

یکصد و نهمین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با موضوعات اسلامی و اجتماعی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، یکصد و نهمین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی به صاحب امتیازی دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر شد.
فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی نشریه ای است که صاحب امتیاز آن دانشگاه علوم اسلامی رضوی و به مدیر مسئولی حجت الاسلام والمسلمین سید مصباح عاملی و سردبیری  حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا حق پناه انتشار می یابد.
در این شماره مقالاتی با
نقش ایمان در تحقق همدلی دولت و ملت و تأثیر آن بر اقتصاد مقاومتی ، بازدارنده های ارتباط در گفتار و رفتار امام رضا(علیه السلام) ، فرزند خواهی در سبک های زندگی دنیاگرایانه، دنیاگریزانه و اسلامی ، شایستگی های مورد نیاز معلمان در تربیت سیاسی و اجتماعی دانش آموزان منتشرشده است.
جایگاه آزادی در منظومة فکری شهید بهشتی، موانع برگزاری کرسی های آزاداندیشی در مؤسسات آموزش عالی ، مؤلفه های تربیت شهروندی از منظر قرآن و سنت از دیگر مقالات این شماره می باشد.
جهت دریافت متن فصلنامه، فایل پیوست را کلیک نمایید

دانلود این شماره مجله