۱۳۹۱-۱۱-۲۳

آغاز نیمسال تحصیلی دوم از امروز 23 بهمن ماه

نیمسال دوم تحصیلی دانشگاه علوم اسلامی در حالی آغاز می شود که در هر هفته 917 ساعت کلاس درسی پذیرای قریب به هشتصد دانشجو در سه مقطع خواهد بود.
به گزارش معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی نیمسال دوم تحصیلی موسوم به ترم بهمن با شور و حضور دانشجویان مقاطع سه گانه دانشگاه آغاز شد که در طول این ترم 129 استاد کار تدریس به این دانشجویان را بر عهده خواهند داشت.
این گزارش حاکی است جمعیت کلاسها از کلاسهای سه تا پنج نفره در مقاطع تحصیلات تکمیلی آغاز و حداکثر جمعیت کلاس ثبت شده سی نفر می باشد که تأکید بر جمعیت 25 نفره است.
دانشگاه علوم اسلامی رضوی از مراکز علمی وابسته به آستان قدس رضوی و تحت نظارت وزارت علوم می باشد که دانشجویان همزمان دروس حوزوی و دانشگاهی را در سه مقطع می گذرانند.
تحصیل در این دانشگاه با اینکه از دولت هیچ گونه بودجه ای دریافت نمی کند به صورت رایگان است.