۱۳۹۱-۱۲-۰۷

انتشار سومین شماره مجله علمی پژوهشی آموزه های حقوق کیفری

سومین شماره دوفصلنامه آموزه های حقوق کیفری با هشت مقاله پژوهشی منتشر شد.
به گزارش معاونت پژوهشی دانشگاه این شماره حاوی مقالاتی با عناوین مطالعه تطبیقی مفهوم دولت و مأموران دولتی در حقوق کیفری؛ وضعیت دفاع دام گستری در حقوق کیفری آمریکا، فرانسه و ایران؛ نگرشی نو در رابطه جرم سیاسی با مفاهیم محاربه، افساد فی الارض و بغی در فقه و حقوق موضوعه می باشد.
چالشهای حکم کیفر حبس ابد از منظر حقوق بین الملل کیفری؛ قلمرو کیفری و جایگاه آن در نظام حقوقی ایران؛ دادرسی های الکترونیکی، ضرورتها، الزامات و چالشها؛ بازپروری عادلانه مجرمان و عنصر خطای جزایی از دیگر مقالات این شماره است.
دو فصلنامه آموزه های حقوق کیفری از نشریات علمی پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی است که به مدیرمسئولی حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر فرزانه و سردبیری دکتر نجفی ابرند آبادی منتشر می شود.
دانشگاه علوم اسلامی رضوی دارای چهار نشریه علمی پژوهشی در رشته های مختلف علمی است.