۱۳۹۳-۰۹-۰۴

دومین جلسه درس اخلاق حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی با عنوان آفتهای علم و عمل

دومین جلسه درس اخلاق حجت الاسلام والمسلمین سیدجعفر طباطبایی با عنوان آفتهای علم و عمل امروز دوشنبه سوم آذرماه در مسجد دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه استاد اخلاق در این جلسه یکی از آفتهای علم و عمل را نسیان و فراموشی دانست و تأکید کرد حافظه نعمت بزرگی است.
حجت الاسلام طباطبایی دیگر آفت عمل صالح را عجب دانست و با نقلی از علامه حلی تأکید کرد بعضی از اعمال انسان با اینکه مورد قبول قرار می گیرد ولی دچار آفت عجب می شود.
این استاد اخلاق در درمان این آفت سه راه حل ارائه داد که نخستین آن این تصور بعد از عمل است که ممکن است عمل ما مورد قبول قرار نگیرد.
دوم تصور اینکه خیلیها می توانند از ما که عامل عمل خیر هستیم بهتر باشند و در نهایت بهترین راه دچار نشدن به آفت عجب توسل است که می تواند عقب ماندگان را به بهترین درجات برساند.
جلسه درس اخلاق هر هفته دوشنبه از ساعت ده و با حضور طلاب، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مسجد دانشگاه برگزار می شود.