۱۳۹۵-۰۶-۲۸

در خشش دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در بیست و یکمین المپیاد علمی دانشجویی وزارت علوم کشور

چهار نفر از دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در بیست و یکمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور درخشیدند و به مقام های برتر دست پیدا کردند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در بیست و یکمین المپیاد علمی - دانشجویی وزارت علوم در سال 1395 تعداد 4نفر از دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی  به این دوره  رقابت های علمی اعزام شدند که در مرحله نهایی هر 4 نفر موفق به کسب رتبه های مناسبی نیز شده اند.
در این المپیاد علی ملائی در المپیاد حقوق به مقام چهارم و محمد تقی مهدوی اطهر در المپیاد الهیات و معارف اسلامی به رتبه ششم دست پیدا کردند.
در رشته زبان و ادبیات فارسی سید حسن فصیحی حایز رتبه 11 شد و مرتضی مرادی در المپیاد حقوق به مقام 13 دست پیدا کرد.
هر سال در رقابتهای علمی و المپیاد های علمی کشور جمعی از دانشجویان برتر دانشگاه علوم اسلامی رضوی به مرحله کشوری و ملی راه پیدا می کنند و غالبا حایز مقام های برتر می شوند.
معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با برنامه ریزی های مداوم و پیگیری نقش موثری در ترغیب دانشجویان به شرکت در این المپیاد ها دارد که با توجه به کسب رتبه های برتر در سالیان متمادی نشان از برنامه ریزی و انسجام در کسب موفقیتهای دانشجویان دارد.