۱۳۹۲-۰۱-۱۷

رئیس دانشگاه در جمع اساتید و کارکنان دانشگاه: اولین توقع از دانشگاه علوم اسلامی رضوی تربیت نیرو برای حوزه علمیه است

رئیس دانشگاه در اولین جلسه سخنرانی خود در سال 92 با برشمردن توفیقات دانشگاه در سال گذشته اولین توقع موسس دانشگاه از مجموعه را تربیت نیرو برای حوزه علمیه اعلام کرد.
در این جلسه که صبح امروز در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین فرزانه با برشمردن توفیقات دانشگاه نظیر اخذ درجه علمی پژوهشی برای چهار مجله، مطلوب بودن نتیجه ذیحسابی در دانشگاه، کسب رتبه برتر دربین دانشگاههای غیر دولتی و برگزاری جلسات ارزنده اخلاقی و فرهنگی اعلام کرد توقع موسس دانشگاه در خصوص تامین نیرو برای حوزه علمیه را مطلبی از روی اهمیت دانست.
وی کسب این موفقیتها را نشانه روحیه تعهد مجموعه دانست و تاکید کرد تا این روحیه تعهد و حس مسئولیت پذیری در اساتید ونیروهای دانشگاه موجود باشد می توان به اعتلای دانشگاه امیدوار بود.