۱۳۹۳-۱۰-۱۴

برگزاری جشنواره «قرار دیدار» توسط جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی، جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی در نظر دارد در راستای منویات مقام معظم رهبری جشنواره «قرار دیدار» را برگزار کند.

این جشنواره در سه محور هنری (عکاسی، فیلم کوتاه، انیمیشن)، پژوهشی(مقاله نویسی، وبلاگ نویسی) و ادبی (داستان کوتاه، شعر) برگزار می شود. گفتنی است محور ویژه این جشنواره بخش کتاب خوانی است.

طبق اعلام واحد خواجه نصیرالدین طوسی جهاد دانشگاهی، کلیه دانشجویان سراسر کشور مجاز به شرکت در این جشنواره هستند.

این گزارش حاکی است اهداف این جشنواره عبارت از: «گسترش معنویت با محوریت نماز در دانشگاه های سراسر کشور، ترویج و تعمیق فرهنگی اقامه نماز در دانشگاه های کشور و تقویت مبانی فرهنگ اقامه نماز مبتنی بر باورها و ارزشهای دینی» است.

دانشجویان علاقه مند شرکت در این جشنواره می توانند به سایت جهاد دانشگاهی مراجعه نمایند.