۱۳۹۵-۰۴-۳۱

درخشش دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در المپیاد علمی کشور

دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در رشته های الهیات و معارف اسلامی، حقوق ، زبان و ادبیات فارسی المپیاد علمی کشور خوش درخشیدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در المپیاد علمی دانشجویی کشور دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی افتخار آفریدند.
در المپیاد علمی دانشجویی سال 1395 در رشته های الهیات و معارف اسلامی ، حقوق، زبان وادبیات فارسی چهار نفر از دانشجویان دانشگاه رتبه برتر کسب نمودند.
در رشته الهیات ومعارف اسلامی مرتضی مرادی و محمد تقی مهدوی مهر، در رشته حقوق علی ملائی و در رشته زبان وادبیات فارسی سید حسین فصیحی فریدنی رتبه برتر را بدست آوردند.
بنا بر همین گزارش در سالهای گذشته نیز دانشگاه علوم اسلامی رضوی جزء معدود دانشگاه های کشور است که به نسبت تعداد دانشجویان افتخارات بزرگی کسب نموده است.