۱۳۹۱-۱۱-۰۹

خوشاب؛ مقصد اردوی جهادی چهارم

دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی امروز یکشنبه نهم بهمن ماه مشهد را به منظور اردویی جهادگرانه به مقصد شهرستان خوشاب ترک کردند.
به گزارش معاونت فرهنگی و دانشجویی شهرستان خوشاب این بار مقصد اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه است که بناست دانشجویان بسیجی دانشگاه از امروز تا هفدهم بهمن ماه به فعالیتهای فرهنگی و عمرانی در چند روستای این منطقه بپردازند.
پیش از این دانشجویان جهادگر دانشگاه مناطقی چون فهرج بم؛ جنگل خواف و سنگ آتش فریمان را تحت پوشش فعالیتهای جهادی خود قرار داده بودند.
این گزارش حاکی است طی این دوره ها، گروهی از دانشجویان شرکت کننده با اجرای طرح تداوم، به فعالیتهای فرهنگی تبلیغی ادامه می دادند.
اردوهای جهادی عمدتاً در تعطیلات بین دو ترم یا تعطیلات تابستان دانشجویی برگزار می شود و ثمره آن ایجاد بناهای فرهنگی یا تهیه یا تعمیرات مسکن افراد نیازمند مناطق محل ماموریت است که اجرای برنامه های فرهنگی و تبلیغی از دیگر برنامه های این اردوهاست.