۱۳۹۵-۰۷-۱۴

برنامه های ویژه ماه محرم حسینی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی

مراسم سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جعفر طباطبایی و ذکر مصیبت با حضور مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) هر روز بعد از نماز ظهر وعصر در مسجد دانشگاه برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی، برنامه های ویژه ماه محرم به همت معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه و هیات مذهبی دانشجوئی ولایت برگزار می شود.
حجت الاسلام احمدی سینایی کارشناس نظارت و برنامه ریزی معاونت فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه گفت: ثبت نام از طلاب و دانشجویان جهت هماهنگی توسط معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه انجام می شود و مدت حضور طلاب در ایام تبلغ جزء غیبتهای غیر موجه محاسبه نمی شود.
وی جهت ثبت نام از دانشجویان دانشگاه جهت اردوی زیارت اربعین گفت ثبت نام تا 19 مهر ماه  جاری صورت می گیرد و تعداد 40 نفر از دانشجویان به این اردو اعزام می شوند که در صورت اسقبال امکان افزایش ظرفیت افراد وجود دارد.
برگزاری مراسم ویژه دهه اول محرم ویژه کارکنان دانشگاه نیز از 17 تا 20 مهرماه هر روز از ساعت 7/30 صبح در ساختمان شماره 2 دانشگاه برگزار می شود.