۱۳۹۵-۰۷-۰۵

روایت گری خاطرات دفاع مقدس با حضور سردار نجاتی

روایت گری خاطرات دفاع مقدس با سخنرانی سردار نجاتی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، روایت گری خاطرات و حماسه های دفاع مقدس با حضور مدیر کل بنیاد حفظ آثار وارزش های دفاع مقدس استان خراسان رضوی برگزار می شود.
در هفته گرامیداشت دفاع مقدس ویژه برنامه های گوناگونی توسط واحد شهدای بسیج و معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه علوم اسلامی رضوی اجرا خواهد شد که روایت گری خاطرات دفاع مقدس از برنامه های هر روز این هفته است.
بنا بر اعلام واحد شهدای بسیج دانشگاه هر روز بعد از نماز ظهر وعصر مراسم روایت گری وبیان خاطرات با حضور اساتید رزمنده و ایثارگر در مسجد دانشگاه برگزار می شود.
مراسم ویژه این سلسله برنامه ها در روز سه شنبه  6 مهر ماه 1395 با حضور سردار اکبر نجاتی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس در استان خراسان رضوی خواهد بود.