۱۳۹۶-۰۱-۲۶

انتشار چهاردهمین شماره مجله علمی پژوهشی آموزه های فقه مدنی

چهاردهمین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی آموزه های فقه مدنی با هشت مقاله پژوهشی منتشر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در این شماره مقالاتی با عناوین حاکمیت ارادۀ ظاهری در قلمرو اشتباه در اعمال حقوقی؛ سازوکار فقهی ـ حقوقی صیانت دائمی از حقوق متعلق به شخصیت انسان؛ جایگاه شرط مؤامره در خیار شرط از منظر فقه شیعه؛ خیار تفلیس و مقایسۀ آن با شرط حفظ مالکیت در حقوق فرانسه منتشر شده است.
بازپژوهشی نقش قبض در وضعیت رهن؛ مطالعۀ تطبیقی در حقوق اسلام، ایران و فرانسه؛ تبعض در تقلید؛ عزیمتی رخصت‌نما؛ مفهوم حق در دو پارادایم «فقه مدنی» و «دموکراسی غربی» و حرمت جان کافر بی‌طرف با تأکید بر آیات قرآن از دیگر مقالات این شماره است.
مجله علمی پژوهشی آموزه های فقه مدنی از جمله نشریات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی است که به مدیرمسئولی حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر فرزانه منتشر می شود.
متن این نشریه در سایت مختف علمی و نیز سایت دانشگاه علوم اسلامی رضوی قابل دسترسی و دانلود می باشد.