۱۳۹۵-۰۴-۱۹

برگزاری هشتمین دوره آزمون دکتری تخصصی دانشگاه علوم اسلامی رضوی

کارت ورود به جلسه آزمون دکتری تخصصی 1395دانشگاه علوم اسلامی رضوی از روز چهارشنبه 23 تیر ماه از سایت اینترنتی دانشگاه قابل دریافت می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، هشتمین دوره آزمون دکتری تخصصی دانشگاه علوم اسلامی رضوی روزهای 24 و 25 تیرماه برگزار می شود.
این آزمون در پنج رشته علوم قرآنی وحدیث، فلسفه وکلام اسلامی، حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق بین الملل، فقه جزائی برگزار خواهد شد.
بنابر اعلام دفتر گزینش دانشگاه آزمون روزهای پنج شنبه  24  تیر ماه جاری از ساعت 8 صبح الی 18 و روز جمعه 25 تیر نیز آزمون از ساعت 8 صبح تا 20  و بصورت کتبی تشریحی است و هر دو ساعت از یک درس تخصصی آزمون گرفته می شود.
کارت ورود به جلسه آزمون از روز چهار شنبه 23 تیر ماه از سایت azmoon.razavi.ac.ir قابل دریافت می باشد و به منظور رفاه داوطلبین شهرستانی از ساعت 7 صبح روز آزمون دریافت پرینت کارت ورود به جلسه در ساختمان شماره یک دانشگاه امکان پذیر است.