۱۳۹۵-۰۹-۲۰

دومین پیش نشست کنگره بین المللی قرآن و علوم انسانی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد.

دومین پیش نشست کنگره ملی قرآن و علوم انسانی با موضوع (نظریه پردازی های علمی قرآن در حوزه علوم انسانی) روز شنبه 20 اذر 1395 با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضایی اصفهانی ، دکتر جواد ایروانی و حجت الاسلام علی جلائیان در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، دومین پیش نشست کنگره بین المللی قرآن وعلوم انسانی با موضوع نظریه پردازی های علمی قرآن در حوزه علوم انسانی برگزار شد.
در این نشست دبیر علمی کنگره بین المللی قرآن و علوم انسانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد علی رضایی اصفهانی  به بیان نقش قرآن در توسعه و تحول آفرینی علوم انسانی پرداخت.
حجت الاسلام دکتر جواد ایروانی دانشیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی در این نشست نیز به نقش و تاثیرات شگرف قرآن  و لزوم ورود دانشجویان رشته های مختلف علوم انسانی بویژه علوم قرآن وحدیث  سخنرانی کرد .
دکتر ایروانی علاوه بر رشته علوم قرآنی وحدیث از دانشجویان همه رشته های مختلف دانشگاه و ظرفیت بالای دانشگاه علوم اسلامی رضوی در توسعه علوم انسانی  خواست تا با انجام کارهای پژوهشی عمیق و مناسب وارد عرصه خدمت به قرآن  و علوم روز شوند.
در ادامه دبیر این نشست علمی حجت الاسلام علی جلائیان اکبرنیا معاون پژوهشی حوزه علمیه خراسان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی نیز از تداوم برنامه ها و نشستهای دیگر در ادامه خبر داد و افزود خدمت به قرآن علاوه بر حوزه باید بصورت جدی وارد  فضاهای دانشگاهی شود.
علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر به سایت کنگره مراجعه فرمایید: www.quranolum.com
اخبار های تکمیلی این نشست  در خبرهای بعدی خواهد آمد.

پیوند گزارش تصویری