۱۳۹۵-۰۹-۱۴

«در جستجوی خورشید» ، رونمایی از اثر مکتوب دانش آموخته دانشگاه علوم اسلامی رضوی

«مهارت‌های ارتباط مؤثر در سیره امام رضا(ع)» اثر مشترک دکتر علی خیاط عضو هیات علمی و علی جانفزا دانش آموخته دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علو.م اسلامی رضوی ، ویژه ‌برنامه‌ای با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت گنابادی نژاد رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی و جمعی از مدیران آستان قدس رضوی و فعالان فرهنگی شهر مشهد در بزرگ‌ترین فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی کشور در مشهد برگزار شد.
همزمان با اول ربیع‌الاول مراسم «در جستجوی خورشید» با حضور جمعی از مدیران و نویسندگان، از هشت کتاب جدید درباره امام رضا (علیه‌السلام) و هشت کالای فرهنگی سوغات زائر در محل «به نشر»‌ رونمایی شد. در این مراسم همچنین نویسندگان آثار رضوی تقدیر و تجلیل شدند.
دکتر علی خیاط  عضو هیات علمی و علی جانفزا مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی پدید آورندگان این اثر می باشند.
عناوینی ازجمله «چهل گوهر ناب»، «در سال‌های دور»، « نیایش‌های رضوی»، «سیره اجتماعی ائمه ابن الرضا(ع)»، «مهارت‌های ارتباط مؤثر در سیره امام رضا(ع)»، «پاسخ‌های امام رضا(ع) به 40 پرسش قرآنی»، «قلمدان‌های فیروزه» و «در جستجوی خورشید» ازجمله آثاری است که به‌تازگی در انتشارات به نشر منتشرشده است.
علاقه مندان می توانند این کتاب را از  تمامی فروشگاههای به نشر و انتشارات دانشگاه علوم اسلامی رضوی تهیه نمایند.