۱۳۹۵-۱۲-۰۷

برگزاری جلسه توجیهی المپیاد علوم قرآنی و حدیث

جلسه توجیهی شرکت در المپیاد علوم قرآنی و حدیث ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی با حضور دکتر محمد علی رضایی کرمانی برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، جهت حضور دانشجویان مقطع کارشناسی رشته علوم قرآنی وحدیث جلسه توجیهی برگزار می شود.
در این جلسه دکتر رضایی کرمانی دانشیار دانشگاه فردوسی و عضو هیئت علمی گروه علوم قرآنی وحدیث دانشکده الهیات و معارف اسلامی این دانشگاه در خصوص راهکارهای موفقیت طلاب و دانشجویان در آزمون کارشناسی ارشد نیز به بیان توضیحاتی خواهند پرداخت.
دانشگاه علوم اسلامی رضوی در طول سالهای فعالیت خود با پرورش طلاب و دانشجویان علاقه مند به  مباحث علوم قرآنی و حدیث نقش موثری در تربیت طلاب جوان داشته است و برخی از این طلاب در المپیادهای قرآنی و آزمون های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در دانشگاههای مختلف افتخارات بسیاری کسب نموده اند.