۱۳۹۵-۰۲-۰۶

نشست علمی مشترک با موضوع «بررسی تطبیقی طواف نساء و وداع»

نشست علمی با موضوع «بررسی تطبیقی طواف نساء و وداع»، با همکاری مرکز پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی و پژوهشکده حج و زیارت هفتم اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، نشست علمی با موضوع «بررسی تطبیقی طواف نساء و وداع»، هفتم اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود.
این نشست کار مشترکی است که به پیشنهاد دانشگاه علوم اسلامی رضوی و پژوهشکده سازمان حج و زیارت برگزار می شود.
علی اصغریار رئیس مرکز پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت،در این نشست حجت الاسلام سید حامد حسین هاشمی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، حجت الاسلام دکتر حمید کمالی اردکانی عضو گروه فقه و حقوق پژوهشکده حج و زیارت به بیان مطالب می پردازند.
حجت الاسلام علی جلائیان عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و مدیر سابق مرکز پژوهش دانشگاه دبیر علمی این نشست می باشد.
رئیس مرکز پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی افزود، این نشست ساعت 10/30 روز سه شنبه هفتم اردیبهشت ماه و در محل سالن اجتماعات ساختمان شماره 2 دانشگاه برگزار می شود.