۱۳۹۱-۱۱-۱۲

اردوی علمی پنج روزه به مقصد قم و اصفهان

هم زمان با تعطیلات پایان ترم دانشجویان اردوی علمی پنج روزه به مقصد قم و اصفهان با حضور دانشجویان طرح مباحثه دروس حوزوی برگزار می گردد.
به گزارش گروه فقه و اصول این اردو با هدف آشنایی دانشجویان شرکت کننده در این طرح با نحوه و فضای تدریس دروس فقه و اصول در حوزه های علمیه قم و اصفهان برگزار می گردد.
این گزارش حاکی است طی این اردو 32 نفر از دانشجویان شرکت کننده از روزه شنبه 14 بهمن ماه به شهر مقدس قم عزیمت خواهند کرد و بعد از اقامت دو روزه در این شهر به اصفهان خواهند رفت.
این گزارش می افزاید طی این اردو دانشجویان ضمن شرکت در درس بعضی از اساتید حوزه علمیه قم با تعدادی از آیات عظام دیدار خواهند کرد.
طرح مباحثه طرح ویژه ای است که به همت گروه فقه و اصول دانشگاه علوم اسلامی رضوی و با حضور تعدادی از دانشجویان نخبه دانشگاه برگزار می گردد که هدف آن تربیت استاد دروس حوزوی و نهایتاً کمک به ایجاد ملکه اجتهاد در بعضی از دانشجویان مستعد است.