۱۳۹۵-۱۲-۱۰

اعزام اردوی جهادی دانشجویان به خوزستان

گروه جهادی وارثان دانشگاه علوم اسلامی رضوی اردوی جهادی در استان خوزستان را به مدت 10 روز برگزار می کند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، گروه جهادی وارثان دانشگاه علوم اسلامی رضوی اردوی جهادی جهت کمک به حل مشکلات مردم  استان خوزستان برگزار می کند .
اردوی جهادی طلاب و دانشجویان علاوه بر فعالیت های  عمرانی ، فرهنگی و آموزشی  در استان خوزستان  بهره مندی از فضای معنوی مناطق عملیاتی دفاع مقدس را نیز به همراه دارد.
علاقه مندان جهت ثبت نام در اردو همه روزه تا یازدهم اسفند ماه بعد از نماز ظهر وعصر به مسجد دانشگاه مراجعه نمایند و زمان شروع اردو از 18 تا 28 اسفند ماه جاری می باشد.
در روزهای اخیر مقام معظم رهبری در توصیه جدی به همه مسئولین خواستار رفع مشکلات استان خوزستان شدند که اردوی جهادی دانشگاه علوم اسلامی رضوی جهت اجرای اوامر فرماندهی معظم کل قوا می باشد.
در طول سالهای اخیر بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی با همکاری معاونت فرهنگی ودانشجوئی وحمایت دانشگاه اردوهای جهادی مختلفی در برخی مناطق محروم کشور برگزار نمود که در رفع محرومیت روستاهای هدف اردو موثر بوده است .