۱۳۹۱-۱۲-۲۳

رشته فقه جزایی به رشته های آزمون سال 92 اضافه شد؛ مهلت ثبت نام تا بیستم فروردین 92

رشته فقه جزایی در مقطع دکتری به رشته های مورد پذیرش در آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی اضافه شد؛ مهلت ثبت نام تا بیستم فروردین سال 92.
با توجه به مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رشته های دوره دکتری برای آزمون سال آینده شش تایی شد.
به گزارش هسته پذیرش و گزینش دانشگاه بر این اساس در سال آینده دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مقطع کارشناسی در هفت رشته، کارشناسی ارشد درده رشته و دکتری در شش رشته پذیرش دانشجو خواهد داشت.
رشته های اقتصاد و فقه و مبانی حقوق اسلامی در دوره کارشناسی، رشته های زبان و ادبیات فارسی و زبان و ادبیات عربی در دوره کارشناسی ارشد و رشته های حقوق بین الملل و فقه جزایی در دوره دکتری برای اولین بار در دانشگاه علوم اسلامی رضوی پذیرش دانشجو خواهند داشت
آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی در دو مقطع اول در سیزدهم اردیبهشت ماه و در مقطع دکتری در نهم و دهم خردادماه برگزار خواهد شد.