۱۳۹۵-۰۳-۱۰

درخشش تیم های ورزشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مسابقات مراکز حوزوی خراسان

تیم های ورزشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در چهارمین دوره مسابقات ورزشی مدارس و مراکز حوزه های علمیه خراسان رضوی خوش درخشیدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در چهارمین دوره مسابقات مدارس و مراکز حوزه های علمیه استان خراسان رضوی تیم های ورزشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به موفقیت دست پیدا کردند.
در این دوره از مسابقات که در رشته های فوتسال، والیبال، و تنیس روی میز برگزار شد تیم های دانشگاه به مقام های اول تا سوم دست پیدا کردند.
محمود بهره مند مسئول تربیت بدنی دانشگاه علوم اسلامی گفت: در این دوره از مسابقات  تیم "ب" فوتسال دانشگاه  مقام دوم  و تیم "الف " دانشگاه مقام سوم را کسب نمودند.
در رشته والیبال تیم "ب" دانشگاه حایز مقام سوم شد و در مسابقات تنیس روی میز آقایان اسماعیل شفیعی مقام اول و صالح بیگلری مقام سوم را تصاحب کردند.
 تیم های ورزشی طلاب ودانشجویان دانشگاه علوم اسلامی در سالهای قبل نیز افتخارات ورزشی شایسته ای کسب نموده بودند.