۱۳۹۵-۰۹-۰۱

شماره 23 نشریه علمی پژوهشی آموزه های قرآنی

بیست و سومین شماره نشریه علمی پژوهشی آموزه های قرآنی با هشت مقاله پژوهشی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، در این شماره مقالاتی با عناوین فرایند شکل گیری نظام عمل صالح از منظر قرآن و روایات ،  تبیین حقیقت عمل در قرآن با تکیه بر دیدگاه علامه طباطبایی (ره) ، الگویی قرآنی برای سنجش دینداری در ایران ، نگاهی قرآنی به نقش الگو در تربیت اقتصادی فرزندان ، معنا شناسی واژه > در قرآن کریم از مقالات این شماره است.
این گزارش حاکی است قاعده  > به تفکیک سوره های مکی و مدنی ،بامحوریت سوره های مدثر و منافقون ،  گفتگوی خداوند با جهنم : واقعیت یاتمثیل، پیامدهای اندیشه های اخباریان در حوزه پژوهش های قرآنی از دیگر مقالات این شماره است .
دانشگاه علوم اسلامی رضوی دارای پنج نشریه دارای درجه علمی است که چهار عنوان آن علمی پژوهشی و یک عنوان علمی ترویجی می باشد که در کشور مورد توجه  مخاطبین در مراکز علمی بویژه حوزه و دانشگاه قرار گرفته است .
صاحب امتیاز این نشریه دانشگاه علوم اسلامی رضوی است  ،به مدیر مسئولی حجت الاسلام  والمسلمین محمد باقر فرزانه و سردبیری حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد باقر حجتی انتشار می یابد .
علاقه مندان جهت دریافت نشریه  به فایل پیوست  مراجعه کنید.