۱۳۹۵-۰۸-۱۱

دیدار طلاب و دانشجویان با تولیت آستان قدس رضوی

دیدار طلاب و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی با حضرت آیت الله رئیسی تولیت آستان قدس رضوی 12آبان برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، اولین دیدار رسمی طلاب و دانشجویان با تولیت آستان قدس رضوی و رئیس هیات امنای دانشگاه برگزار می شود.
 این مراسم روز چهارشنبه  12 آبان ماه از ساعت 10 صبح و در سالن اجتماعات شماره یک دانشگاه برگزار خواهد شد.
در این دیدار علاوه بر سخنرانی آیت الله رئیسی رئیس هیات امنای دانشگاه چند نفر از طلاب و دانشجویان به بیان دیدگاهها و نظرات خود می پردازند.
تاکنون آیت الله رئیسی رئیس هیات امنای دانشگاه دو بار به منظور تقدیر از دانشجویان ممتاز و نظارت بر برگزاری آزمون ورودی از دانشگاه بازدید نموده است و این اولین دیدار مستقیم برای دیدار دانشجوئی و بیان دیدگاههای دانشجویان است.
از عموم طلاب، دانشجویان، کارکنان، اساتید و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه دعوت می گردد در این مراسم شرکت فرمایند.