۱۳۹۵-۰۸-۰۵

برگزاری اولین یادواره شهدای دانشگاه علوم اسلامی رضوی

اولین یادواره شهدای طلبه و دانشجو دانشگاه علوم اسلامی با حضور خانواده گرانقدر شهداء پنجم آبان ماه برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی ، مراسم اولین یادواره شهدای طلبه و دانشجو دانشگاه علوم اسلامی رضوی روز چهارشنبه پنجم آبان ماه برگزار می شود.
این یادواره به همت معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه با همکاری دفتر بسیج دانشگاه و  واحد شهدای بسیج برگزار خواهد شد.
در این  مراسم استاد حسن رحیم پور ازغذی از همرزمان شهدای دانشگاه سخنرانی خواهد کرد و سپس محمد صادق شاه تقی راد به روایتگری خاطرات دفاع مقدس می پردازد.
لازم به ذکر است طلاب و دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی رضوی در سالهای دفاع مقدس حضور پرشوری داشتند و دهها رزمنده و ایثارگر از این مکان علمی به جبهه های نبرد حق علیه باطل اعزام شدند و دانشگاه علوم اسلامی رضوی 20 شهید در دفاع مقدس تقدیم نموده است .
از کلیه اساتید ، کارکنان ،طلاب و دانشجویان دعوت می گردد در این مراسم که بعد از نماز ظهر وعصر در مسجد دانشگاه برگزار میشود شرکت نمایند.