۱۳۹۱-۰۹-۲۷

نشست علمی مدیر مرکز پژوهش دانشگاه در نمایشگاه هفته پژوهش؛ جایگاه مسائل اجتماعی در پژوهشها

نمایشگاه توانمندیهای پژوهشی حوزه با برگزاری نشستهای علمی از امروز 27 آذر ماه در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی با حضور نهادهای پژوهشی حوزه گشایش یافت.
این گزارش حاکی است نمایشگاه توانمندیهای پژوهشی حوزه امروز صبح با حضور مدیر عامل بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس و جمعی از فضلای حوزه علمیه خراسان در سالن ورودی تالار شیخ طوسی بنیاد اسلامی گشایش یافت.
در اولین روز همایش اولین نشست علمی با سخنرانی حجت الاسلام خامه گر معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و با موضوع الزامات آموزش پژوهش محور برگزار شد.
طی روزهای آینده همایشها و نشستهای تخصصی مختلفی به همت نهادها و موسسات حوزوی برگزار خواهد شد که در روز چهار شنبه 29 آذر ماه همابش جایگاه مسائل اجتماعی در پژوهشها با سخنرانی حجت الاسلام علی جلائیان مدیر مرکز پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار خواهد شد.
این نمایشگاه تا روز پنجشنبه 30 آذر ادامه خواهد یافت و طی آن چهارده نشست در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار خواهد شد.