۱۳۹۵-۰۷-۲۸

برگزاری اولین یادواره شهدای آستان قدس رضوی با مشارکت بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی

اولین یادواره شهدای آستان قدس رضوی با مشارکت دفتر بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی ششم آبان ماه در حرم مطهر امام رضا(علیه السلام) برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی یادواره شهدای آستان قدس رضوی روز پنجشنبه ششم آبان ماه در سالن قدس حرم مطهر رضوی برگزار می شود.
این مراسم اولین یادواره شهدای دفاع مقدس آستان قدس رضوی است که یادبود شهدای عزیز طلبه و دانشجوی دانشگاه علوم اسلامی رضوی نیز برگزار خواهد شد.
این مراسم به همت روابط عمومی و اموررسانه آستان قدس رضوی و با مشارکت دفتر بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود.
از عموم علاقه مندان بخصوص اساتید ، طلاب و دانشجویان دعوت می گردد در این مراسم شرکت نمایند.