۱۳۹۵-۰۳-۳۰

انتصاب حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر نوایی شورورزی به عنوان دبیر علمی فصلنامه پژوهش های اجتماعی اسلامی

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر نوایی شورورزی طی حکمی از سوی معاون پژوهشی دانشگاه به سمت دبیر علمی فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی منصوب شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی،  طی حکمی از سوی دکتر حیدری معاونت پژوهشی دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر نوایی شورورزی به سمت دبیر علمی فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی منصوب شد.
علی اکبر نوایی شورورزی از اساتید حوزه ودانشگاه است که تاکنون بیش از 300 مقاله علمی و 5 کتاب نفیس در موضوعات سیاسی ،فرهنگی واجتماعی از وی چاپ شده است.
فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی از سال 1374 با نام "مجله اندیشه حوزه" منتشر می شد، و از سال 1376 بصورت موضوعی و مساله محور به تولید مقالات علمی می پردازد.
در سال 1392 با تغییر نام از اندیشه حوزه به پژوهش های اجتماعی اسلامی دارای رتبه علمی ترویجی گردید
تا کنون مدیر مسئول و دبیر علمی سید مصباح عاملی بوده و از خرداد ماه علی اکبر نوائی به این سمت منصوب شد.
حجت الاسلام سید مصباح عاملی از اساتید دانشگاه علوم اسلامی رضوی است که در اسفند ماه 1394 طی حکمی از سوی مقام معظم رهبری به عنوان مدیر عالی حوزه علمیه خراسان منصوب گردید.