۱۳۹۴-۰۹-۱۲

انتشار سومین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی

سومین شماره فصلنامه علمی ترویجی پژوهش های اجتماعی اسلامی، با هشت مقاله منتشر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم یاسلامی رضوی، در این شماره مقالاتی با عناوین موانع تحقق اقتصاد مقاومتی ، مقایسه مبانی فلسفی و آراء تربیتی فارابی و روسو ، شاخصه های هویت اسلامی و نقش خانواده در پدیداری آن ، سیره حکومتی امام علی (ع) در برخورد با مخالفان و پیامدهای باور به شهود شاهدان و اشتیاق به دیدار خداوند در حیات بشر منتشر شده است .
بررسی تاثیر رفتارهای مذهبی برافزایش سرمایه اجتماعی و بررسی ادله دیه زن ومرد در فقه امامیه  از دیگر مقالات این شماره است .
شماره منتشر شده مربوط به  فصل پاییز  1394 نشریه پژوهش های اجتماعی و اسلامی است که به مدیر مسئولی حجت الاسلام  والمسلمین سید مصباح عاملی  و سردبیری  حجت الاسلام والمسلمین رضا حق پناه  و زیر نظر هیئت تحریریه این نشریه علمی ترویجی منتشر می شود.
دانشگاه علوم اسلامی رضوی دارای پنج نشریه دارای درجه علمی است که نویسندگان می توانند از طریق سایت دانشگاه مقالات خود را متناسب با زمینه علمی هر یک از مجلات ارسال نمایند.
این نشریه سومین شماره فصلنامه علمی ترویجی است که یکصدوششمین شماره پیاپی مجله اندیشه حوزه می باشد.
همچنین متن کامل این شماره در ذیل همین خبر قابل دانلود و مطالعه است.