۱۳۹۵-۰۲-۱۳

مسابقه فرهنگی، کتاب خوانی با موضوع اقتصاد مقاومتی

مسابقه کتاب خوانی اقتصاد مقاومتی با شرکت طلاب و دانشجویان و به همت انجمن علمی اقتصاد و بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، مسابقه کتاب خوانی با موضوع اقتصاد مقاومتی با شرکت 80 نفر از طلاب و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.
منبع این مسابقه  کتاب " اقتصاد مقاومتی، در آمدی بر مبانی سیاست ها و برنامه عمل" تالیف دکتر حجت ا... عبدالملکی که کتاب مذکور در اسفند 1394 با تخفیف ویژه در اختیار علاقه مندان قرار گرفت.
آقایان حسین درکی، مرتضی کمال آبادی، مهدی یدی به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم مسابقات شناخته شدند.
این مسابقه به همت انجمن علمی اقتصاد و بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی و با حمایت معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه برگزار شد.
از میان شرکت کنندگان مسابقه به نفرات اول تا سوم جوایز ارزنده ای از سوی معاونت فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه علوم اسلامی اهداء گردید.
برگزاری حلقه مطالعاتی و مباحثاتی شهید صدر با حضور دکتر مرتضوی عضو هیات علمی اقتصاد دانشگاه علوم اسلامی رضوی با عنوان " اقتصاد اسلامی" و محوریت کتاب " اسلام راهبر زندگی" از دیگر فعالیت های انجمن علمی اقتصاد است که هر هفته روزهای شنبه از ساعت 18 در مسجد دانشگاه برگزار می شود.