۱۴۰۱-۰۲-۱۹

جلسه اخلاق ریاست پردیس خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی خانم دکتر خزعلی با دانشجویان

جلسه اخلاق از سلسله جلسات ریاست  پردیس خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی خانم دکتر خزعلی با دانشجویان پانزدهم اردیبهشت ماه برگزار گردید.

خانم دکتر خزعلی ضمن تبریک عید سعید فطر به بیان فرازهایی از دعای شریفه ابوحمزه ثمالی و ذکر موارد اخلاقی مندرج در این ادعیه پرداختند.

ایشان ضمن توجه دادن دانشجویان به تزکیه نفس توجه به پرورش بعد معنوی اشاره داشتند که همه ما باید به خدا پناه بریم و از او مدد جوییم در پرورش نفس و همچنین در آموختن علم دین بیش از پیش کوشا باشیم.

وی دانشجویان را به مفارقت از مطامع دنیا و پرداختن به امور معنوی تشویق کردند.

دکتر انسیه خزعلی بر این موضوع تاکید داشتند که  پردیس خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی باید به پایگاه و مرجع بانوان تراز مکتب اهل بیت، شاخص، مطرح و توانمند تبدیل شود. درادامه این جلسه دانشجویان مسائل و دغدغه های بانوان را در مجموعه علمی مطرح و پیشنهاداتی در ارتباط با حوزه زنان و خانواده ارائه نمودند.