۱۴۰۱-۰۱-۲۸

اقامه نماز به امامت حجت الاسلام سیدجعفر طباطبایی هم زمان با حضوری شدن دانشگاه

نماز ظهر و عصر هم زمان با حضوری شدن کلاسهای دانشگاه علوم اسلامی رضوی به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدجعفر طباطبایی در مسجد دانشگاه اقامه می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بعد از ماهها تعطیلی بخش حضوری و خوایگاههای دانشجویی نماز جماعت ظهر و عصر به امامت استاد اخلاق حجت الاسلام والمسلمین سیدجعفر طباطبایی در مسجد دانشگاه اقامه می شود.

این گزارش حاکی است این استاد اخلاق هم زمان با روزهای ماه مبارک رمضان مطابق سنت هر ساله به ایراد سخنرانی در خصوص مسائل اخلاقی و احکام مبتلا به برای طلاب و دانشجویان خواهد پرداخت.

بر اساس این گزارش حضوری شدن کلاسها در مقطع کارشناسی از دیروز شنبه 27 فروردین ماه به همراه بازگشایی خوایگاهها آغاز شد و به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه زمینه اقامه نماز توسط این استاد اخلاق در روزهای ماه مبارک رمضان فراهم گردید.

گفتنی است سیدجعفر آقای طباطبایی بیش از سه دهه است نماز جماعت را در این مرکز علمی در حرم مطهر رضوی اقامه می کند که به دلیل مشکلات ناشی از ویروس کرونا طلاب و دانشجویان از کسب فیض روزانه از این استاد اخلاق محروم بودند.