۱۴۰۱-۰۱-۲۸

برگزاری کلاس آمادگی آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی و سراسری در مرکز مهارت افزایی دانشگاه

ثبت نام در دوره های آمادگی کنکور ویژه داوطلبان آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی و دانشگاه سراسری به همت مرکز معرفت افزایی و مهارت آموزی دانشگاه علوم اسلامی رضوی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این دوره که برای دروس عربی و انگلیسی می باشد ویژه داوطلبان آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و آزمون سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خواهد بود.

بر اساس این گزارش دوره مذکور با حضور حجج اسلام دکتر مهاجر برای درس عربی و دکتر انجم شعاع برای درس زبان انگلیسی خواهد بود.

این گزارش حاکی است علاقه مندان می توانند برای ثبت نام در این دوره به سایت maharat.razavi.ir مراجعه کرده و در دوره های مذکور ثبت نام نمایند.

گفتنی است دوره عربی در چهارده جلسه و از هفتم اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد و دوره انگلیسی نیز در ده جلسه و از هفتم اردیبهشت ماه آغاز می شود و هر دو دوره به صورت مجازی پذیرای ثبت نام کنندگان خواهد بود.