۱۴۰۰-۰۷-۰۷

بازدید ریاست محترم پردیس خواهران دانشگاه رضوی خانم دکتر خزعلی از کانون فرهنگی میثاق شهدا

بازدید ریاست محترم پردیس خواهران خانم دکتر خزعلی و خانم دکتر میرخانی از کانون فرهنگی میثاق شهدا (مرکز مطالعات و تحقیقات اسلام، علوم پزشکی و اجتماعی). این مرکز که در سال 1378 توسط آقای دکتر فتاحی معصوم استاد دانشگاه علوم پزشکی و متخصص جراحی تاسیس گردیده، آرشیوی از اسناد و مدارک مرتبط با انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، وصیت نامه های شهدا، اطلاعیه های مجاهدین قبل از انقلاب از 40 سال قبل تا کنون و دیگر موضوعات از جمله اسلام، علوم پزشکی و سیاسی و ... وجود داشت. در ادامه خانم دکتر خزعلی و خانم دکتر میرخانی از مجتمع پزشکان شهید علوی ویژه بانوان که در مجاورت این مجموعه بنا گردیده بازدید بعمل آوردند. در این مجموعه که ورود آقایان ممنوع می باشد کلیه خدمات در رشته های گوناگون پزشکی و روان شناسی توسط خواهران ارائه می گردد. در پایان جناب آقای دکتر فتاحی معصوم تابلویی از وقایع دوران انقلاب اسلامی را به یادگار از موسسه به خانم دکتر خزعلی تقدیم نمودند.