بانویی بر سپهر اندیشه و فرهنگ ؛ عنوان وبینار بین المللی بزرگداشت پروفسور طوبی کرمانی
وبینار بین المللی بزرگداشت پروفسور طوبی کرمانی با عنوان بانویی بر سپهر اندیشه و فرهنگ با حضور ارائه کنندگانی از کشور های مختلف برگزار می شود.
۱۴۰۰-۰۶-۲۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی وبینار بین المللی بزرگداشت پروفسور طوبی کرمانی سرپرست سابق واحد خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی با همکاری مرکز مطالعات عالی انقلاب ، حوزه نمایندگی ولی فقیه امور حج و زیارت ، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود.
بر اساس این گزارش دکتر زهیر جعبد هماهنگ کننده جبهه عمل اسلامی لبنان و عضو شورای مرکزی علمای مسلمان و نعیم القندور رئیس جامعه مسلمانان یونان و خانم عفاف الحکیم عضو مجلس مرکزی حزب الله و مسئول هیئت زنان حزب الله از جمله مهمانان غیر ایرانی این وبینار می باشند.
دبیر این نشست خانم سعیده باقری فرد رئیس اداره ارتباطات فرهنگی و بین الملل می باشد و این نشست روز سه شنبه 23 شهریور ماه ساعت 17:30 الی  19:30 به صورت مجازی برگزار می شود.
اطلاعات بیشتر را در پوستر مشاهده نمایید.