۱۴۰۰-۰۶-۲۰

بانویی بر سپهر اندیشه و فرهنگ ؛ عنوان وبینار بین المللی بزرگداشت پروفسور طوبی کرمانی

وبینار بین المللی بزرگداشت پروفسور طوبی کرمانی با عنوان بانویی بر سپهر اندیشه و فرهنگ با حضور ارائه کنندگانی از کشور های مختلف برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی وبینار بین المللی بزرگداشت پروفسور طوبی کرمانی سرپرست سابق واحد خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی با همکاری مرکز مطالعات عالی انقلاب ، حوزه نمایندگی ولی فقیه امور حج و زیارت ، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود.
بر اساس این گزارش دکتر زهیر جعبد هماهنگ کننده جبهه عمل اسلامی لبنان و عضو شورای مرکزی علمای مسلمان و نعیم القندور رئیس جامعه مسلمانان یونان و خانم عفاف الحکیم عضو مجلس مرکزی حزب الله و مسئول هیئت زنان حزب الله از جمله مهمانان غیر ایرانی این وبینار می باشند.
دبیر این نشست خانم سعیده باقری فرد رئیس اداره ارتباطات فرهنگی و بین الملل می باشد و این نشست روز سه شنبه 23 شهریور ماه ساعت 17:30 الی  19:30 به صورت مجازی برگزار می شود.
اطلاعات بیشتر را در پوستر مشاهده نمایید.